Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens veranda

Rullgardinen faller
på nattens veranda
dans där i mörkret
får känslorna att landa
stilla ljuv beröring
två händer söker ljus
sommarlätta vindar
och känslofulla rus

Passion under skyar
läppars mjuka session
steg mot lite glädje
en härlig situation
vandring i månsken
en trolsk atmosfär
pulsen stiger raskt
den kärleken klär

Känslofull musik
den vinden tar i handen
vågors melodier
bjuder upp på stranden
kärleken får vingar
vid erotikens bro
stilla står så tiden
och bjuder lugn och ro

Kärlek över gränserna
mellan natt och dag
fördomsfria toner
i njutningsfullt behag
ljuset flammar upp
på gryningens estrad
luften fylld av känslor
gör morgonen glad




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 760 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-20 21:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker, varm kärlek...ljuvligt...
2014-03-23

  Eva Helene VIP
Somrigt vackert med romantiken i centrum.
2014-03-22

  Linda CH VIP
Härlig romantik fint framställd i bunden vers.
2014-03-21

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2014-03-21

  Teresia Ridell
Mjukt, trevande, lustfyllt och vackert !
2014-03-21

  Bo Himmelsbåge
En vacker, romantisk text; fint rimmad!
2014-03-21

  Yrre VIP
Härlig romantik!
2014-03-21

  aol
så fint skaldat vännen,
2014-03-20

  Carina Bendix
Mycket fint skrivet!
2014-03-20

  Tarantaran
" Längtan efter kärlek
blir till vulkanisk passion
som spränger ett hårt
och begränsat jaghölje. " //
Anna C Bornstein..
kom att tänka på den
stora längtan, fint om
den här :-)
2014-03-20

  Marianne Räf
Kärlek med erotiska skimmer..
Det finns nog mycket att skriva
därom. Fint!
2014-03-20

    ej medlem längre
Kärlek, ett tema du behärskar bättre än någon. Återigen en dikt med känsla och passion, makalöst vackert.
2014-03-20

    ej medlem längre
Jättefin text med snygga rim..
2014-03-20

    ej medlem längre
En mycket vacker text.
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO