Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min tid som stockholmare på Söder


Minnen

 

sommarvindar

genom vidöppna fönster

jag låtsas balkong

 

 

isbrytare 

jag öppnar fönstret

njuter av klirret

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-21 19:31



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tvåan har ju humor, vilket uppskattas! Och med lite fantasi bygger man lätt en balkong - gratis.
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin