Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2014...


Kampen.








Vad vore du
vad vore jag

vad är vi människor

utan våra kamper
vårt hat

män mot kvinnor
kvinnor mot män

vårt
hora
hora
hora

mot
o
för

patriotism
flocktillhörighet

AIK mot Ifk Göteborg
vita mot svarta
judar mot palestinier
shia mot sunni

vårt trätande
konfliktande
o bråkande
om
hur de ska vara
om rätten till språket
om hur man ska tycka
tro
o förtrycka

våra barn ser på
och lär


en glad fluga dansar tango
på den mänskliga dynghögen




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-21 18:39



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vi kämpar o kämpar om allt möjligt dagarna i ända!!
Härlig dikt!!!
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP