Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du att du kan få någon som han?



en skandal
och totalt banalt
kallas det jag känner för honom

-Ha! tror du att du kan
få någon som han?

jag hör det
jag ser det
jag vet vad ni tycker

förbjudna känslor på så många plan,
men vad fan!

vad tycker ni då att jag ska göra,
är er uppgift blott att förgöra?
med ord och blickar
bryta ner
den lilla styrka jag har kvar i
ett redan trasigt försvar

mina ord säger er inget
för ni hör ju inte på

-klara, färdiga, gå!
sen monterar ni ner mig
bit för bit

genom att prata en massa skit!




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-21 20:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra skrivet
det är förövrigt helt klart du kan få någon som han, du vackra gudinna

förbjudna känslor? För en gudinna, finns inga gränser.
2014-05-27

    ej medlem längre
Gillar texten mycket. Skulle du ta bort sista raden skulle den för mig bli ännu bättre. :-)
2014-04-07

  Lars Hedlin
Stark ock intensiv i känslan!
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet