Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan igång!

-Du! Mitt råd om aktier följ!
Men du sitter kvar i din fåtölj!
-Du sa till mig sist
de kopplas till nå´t visst...
Det har jag skaffat mig: En portfölj!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-22 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt