Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna och några andra texter skickade jag in till Östgötateaterns: Skriv och vi läser! Den 3 maj läser de upp några av mina dikter...


Rätt klädkod!

K al ifrån sköna stan i Väst
A lldeles finklädd ska gå på fest
L judlig röst skriker
A ck din stil avviker...
S nack! Här passar kalasbyxor bäst!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-22 10:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just det!
2014-03-23

  lodjuret/seglare VIP
Det väl rätt lustigt ändå är
både tjejsaren som pajsar'n klär
i byxan av just den sorten
som annars tillför sporten
ett mode i sin högst egna sfär

2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt