Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nummer 5..


Det är sällan Polisen dödar.. Om inte en

A - Lagare, psykiskt sjuka, gammla gubbar..

Några med kniv, några med spjut

Men när skjöt dom en OG eller en HA sist

Men dom kanske skjuter tillbaka

Nej det rimmar inte




Bunden vers (Rim) av Federico Romano
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-22 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Prioriteringar görs hos dem som har makt...
2014-03-23

  Fredric
Men va 300 meter hemifrån sköts dem till döds ca 11.30 dag...
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano