Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå ej kvar och stampa, ny väg trampa

Det är alltid för sent
när sista tåget har gått
men att ta fatt i nästa
ja i sin nästa
och göra något kul
inte bara till påsk, midsommar eller jul
men där emellan få till lite glädjemys
det är inte alls dumt minsann
varken för kvinna eller man
och nu handlar det inte alls om en massa klöver
man behöver bara ge av den tid som blev över
det man inte hann
att ge den, som med tåget försvann...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-23 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt