Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Sårbarheten ökar inte helt men nära på proportionellt med hur nära man varandra står och hur mycket man betyder för varandra ...


Visst, jag blir kanske lite för lätt sårad ...

... av dig ...

Men det du ej
synes medveten om ...

... är att det beror på
att du är någon
jag älskar, tycker om
och bryr mig om ...






Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-24 03:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
avskalat och enkelt, bra!
2014-04-01

  Alva Johnsson VIP

Så sant. Den som inte berör
mig kan ej heller såra mig.
2014-03-24

  Harriette
Denna berör mig så otroligt...den sätter ord på det jag själv känner just nu.
2014-03-24

  Teresia Ridell
Trevande, mjukt och äkta.
2014-03-24

  Magica VIP
vemod, poetiskt, berör.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP