Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig vända dig om.

Du vet att jag gråter.

Men ändå gör du ingenting.

Du ser mina tårar.

Men ändå låter du dem rinna.

Du ser mig torka tårarna

Och det är då du vänder dig om och går.

Du vet att jag står kvar och tittar efter dig.

 Och jag vet att du aldrig vänder dig om igen.

Jag viskar bara ett stilla hejdå som du aldrig hör.




Fri vers av Angel of love
Läst 406 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2014-03-24 10:28



Bookmark and Share


  ULJO
Så berörande skrivet
2014-03-28

  Osvalds_Dotter VIP
Starkt berörande

och

sorgligt vackert

<3
2014-03-27

    ej medlem längre
Sorgligt fin.
2014-03-26

  Ljusletaren
Gör ont att läsa!
Jag hoppas att dina tårar ska glittra av skratt snart/kram
2014-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Starka ord...man lämnas inte oberörd...
2014-03-25

  Lars Hedlin
>Tunga jobbiga känslor ...känner igen denna en av dina gamla dikter eller har jag fel?
2014-03-25

    ej medlem längre
Så starkt och smärtsamt skrivet.
Skitstövel....
2014-03-24

  Maria Sundelin VIP
Smärtsamt
Kramar
2014-03-24

    ej medlem längre
Du skriver med en stark berörande närvaro i texten. Vackert!
2014-03-24

    Dan Myrbeck
Vemodsvacker
2014-03-24

  erkki
Väldigt känslosamt och sorgset. Ibland gör tystnaden mera ont än orden. Men. Tystnad stänger inga dörrar.
2014-03-24

  Fem hjärtan VIP
Du beskriver det svåra så fint..håller med Göte..vilken dåre..!
2014-03-24

    ej medlem längre
Med din närvaro i texten gör att mitt hjärta blöder med dig.
Kram <3
2014-03-24

    ej medlem längre
Brutalt sorgset... Bra fångat om insikt och känslan av övergivenhet... Kram <3
2014-03-24

    ej medlem längre
vilken dåre.. men du är värd så mycket bättre - jättefin text om det svåra..
2014-03-24

  louisegirl
Sorglig!
Vackert skrivet!


2014-03-24

  M M Mannheim VIP
Den som vänder sig från en kvinna som fäller tårar är inte värd att gråta över. Du är värd bättre.
2014-03-24

    ej medlem längre
djupt berörande..
sparar den. kram
2014-03-24

  bumerang
"Nålsögat"
Andas in i dig själv.
Hämta tillbaka din kraft. Gläds åt
Nåden att kunna känna.
Den fina Beskrivningen du ger i texten känns Igen och triggade fram mina egna
"Mediciner"
2014-03-24

  stig wikman
ETT TUNGT
BESLÖJANDE
AVSKED.

OCH SÅÅÅÅÅÅÅÅ
VACKERT SKRIVET.

APPLÅDÅKRAM.
2014-03-24

    ej medlem längre
Och nu är du bara på väg mot ett starkare inre. <3
2014-03-24

    ej medlem längre


berörande och vacker ...
2014-03-24

  Tabac VIP
Sorgligt vacker......
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love