Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord för ande...

A nde sägs va´ ett tyst väsen!
N är den spelas teaterpjäsen
D å hörs den minsann:
E ldigt brinna den kan!
N jutbart starkt annars slår fadäsen!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-25 12:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag säger det åter igen
varifrån får du allt sen
som här lockar och berör
alltsammans i ett kör
får mig vilja läsa reprisen
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt