Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet

I ditt leende så ser jag min framtida smärta.
I dina ögon ser jag min sårbarhet.
I din beröring finner jag min rädsla.
I varje delat skratt går jag förlorad.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish