Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Kanske är vi alla blinda som snurrar in oss så här.
Frihetstankarna blir vårt fängelse.
Definitionen är för alltid kedjorna kring våra handleder.

Vi kan inte längre sjunka in i nuet.
Framtiden blir till en ständig oro.
Sinnet äro ständigt berusat, förvirrat & förvridet.
Vi vandrar i dimman av vår tro.
Tron på vad frihet är.

Vi kommer aldrig vilja inse det faktum, att tiden förändrar.
Ändrar definitionen.
Vi kan inte förbli det vi varit.
Definitionen av ordet måste växa med oss.
Vi ska ej böja oss efter vår tro.
Tron skall gå med oss.
På vår väg mot framtiden.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-25 15:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
frihet att kunna göra vad du vill, tycka vad du vill, känna vad du vill - utan att andra befängslar denna din frihet

det är du värd

gott skrivet
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish