Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfunnen styrka

Jag står på de ben som jag glömt.
De starka, muskulösa.
De som äger den styrka mitt sinne inte innehar.
När jag inte längre mår så dåligt att jag granskar mig själv.
Mikro, makro blir till ett skådande i någon annans navel.
Och jag vill lösa alla knutar som andra knutit utan min hjälp.
Den själviska egoismen genomsyrar mitt sinne.
Men skrattet är äntligen äkta.




Fri vers av eberish
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-25 15:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den själviska egoismen är inget negativt i ditt fall, du är en gudinna och skall sätta dig själv främst

du är värd att sättas främst, både utav dig själv, som av oss andra

ditt sinne bör bejakas, behagas, samt betjänas, så att det stor styrka ånyo får

alla knutar bör upplösas så att du fritt, kan leva ut, hur du vill

ingen skall knuta knytar för dig.

2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish