Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappret i blått.

På pappret i blått
det klottras smått
om ditt och datt och dig
du som har gått

Du fanns här en tid
gick en stund bredvid
skratta och tog
utan en tanke
att stanna för alltid

En lång tid har gått
en annan hjärtat fått
han är rädd om mig
men saknaden syns
på pappret i blått.

© Kajsa.






Bunden vers (Rim) av Kajsa Karin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-25 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP