Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svältfödd

i raderna mellan regnet
känner jag maskarna
vända jorden
över mitt ansikte
känner vulkaner
smälta över mitt landskap
det svältfödda
som vänder mig in och ut

det verkar som att jag

alltid

kämpar i motvind
bryter alla vakuum

väntar på att nakna händer
ska slita mig hem

spinna som ett insektsskal
kuva mig i brygga

att jag
ska stenas

svettig
och naken




Fri vers av Kyr
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-03-23 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kyr