Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan fullproppad!

Den goda modern ifrån Kropp
sa till lilla son hennes guldtopp
ge blondin en klapp
men han önskar han slapp
när far håller på så får han en propp




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-27 11:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"SMOCK"
2014-03-28

  Alva Johnsson VIP

Bäst att slippa!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt