Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generösa!

Fängelsechef i Brahehus
ska firas, då rörs från cell ut brus
som långt ut då hörs
så klart, så här det görs:
-Vi firar honom med: ÖPPET HUS!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-27 11:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"ler" Då gäller det att passa på :)
2014-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Kul text.
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt