Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blandar ihop bopålar och bipolär


armerad

 

vidare sett grundar jag inte

bopålar blir så vingliga

det vi hade hade vi

jag sörjer inte varje vi ses

eller minut

äntligen stagad

armeringsjärnet får mig att se

sprallig

de ditsatta megafonerna får mig att låta

kvittrande

jag vill ha det så

vill tro det




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-27 14:20



Bookmark and Share


  Nanna X
Glad och med sköna kontraster!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch