Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Fartyget Romeo som trafikerade sträckan Göteborg - Hull, UK och därifrån åkte sen de flesta över till USA


Over There from ett Gavelfönster i Österfärnebo [rimvers]

~*~

Jag letar i skrifter
allt annat blir bara andrahandsuppgifter
några bröder emigrerar
som USA och astrakan i Dufvemåla
men de åkte aldrig till Minnesota mer öster
till Wisconsin 2 farbröder till morfar
med fruar varav en efterlämnade med en annan farbror sin syster

2 bröder här hemma
2 bröder i väster
en här hemma var morfars far
en av fruarna i USA var syster med hans brors som jag sa
som blev bonde i grannsocknen
precis som de 2 bröder som blev bonde i samma socken
fast långt där borta over there i USA

26 Mar 2014

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-27 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP