Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knockout,älskling



Jag skuggboxar mot dig, älskling
du fintar och jag får inte in några slag

Adrenalinet strömmar
och jag vet jag måste få in en träff
Där
rakt i ditt hjärta

Men du är snabbfotad
viker undan
duckar

och jag önskar att
jag var Leila Ali

Smock
Smock

och där knockade jag dig

Jag vinner på knockout, älskling
men jag vet inte om du
minns mig när du
vaknat





Fri vers av mariann
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-03-23 13:16



Bookmark and Share


  Markattan
En lekfull och härlig text med också ett visst mått av allvar. Snyggt.
2006-05-28

  Daniel_78 VIP
applåder och lyckönskningar
riktigt bra text
och du framförde den med attiyd också,

jag lägger mig för dig i alla ronder bejbi
2006-05-11

  Dilsewat
WOW!!! du fintade bort mig i varje rad i varje fall!
2006-04-02

  Anders P VIP
Jag gillar slutet. det höjer hela dikten.
2006-03-27

  Propella
Men himmel! *skrattar* Det här var det härligaste jag läst på länge! Vilken text...
2006-03-24

  Per Rydberg
bara att mumsa i sig av denna härliga boxningsmatch! Slutet får mig att skratta! Härlig distans och självironi!
2006-03-23

    Oprofessionell
Lite humoristisk i början & ett väldigt bra tema med ett dunderbra slut!
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann