Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag börjar med att sluta....




Du är inte min att behaga

Jag vägrar jaga

Jag vill inte vara alternativ nummer två
Fattar du inte hur det skulle kännas då

Att bli inringd
Ständigt vara beredd
Allt detta för att vilja bli sedd

Nej tack
kära du

Bägaren är full
Jag gör inget för någon annans skull




Någonstans måste jag börja

Jag börjar med att sluta nu
Jag går vidare utan DU!



Jag ska sluta vara beredd
Jag skiter i om jag blir sedd

Jag ska ge mig själv all fokus

Ägna min dyrbara tid
Till nära och kära


Ge min själ frid

//







Fri vers av Frostflinga
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-28 13:23



Bookmark and Share


  Hans Christian
Hej Frostflinga.

En helt suverän text.

"Jag går vidare utan DU!

"Ge min själ frid"

Så fint.
2014-04-09

    ej medlem längre
Självrespekt är viktigt, och du fångar det bra
2014-03-28

  Densen VIP
Så! ...ska självinsikten vårdas, genom detta, förnedran också - utplånas!

Tummen upp!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga