Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigt stamarbetet!

Uti skolan i byn Havel
frågade läraren herr Pavel:
- Stamarbete du
vad kallas sådant nu...
-Inget annat väl än just avel!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-28 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt