Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men likväl armada!

Kal sa till sin käraste Ada
Du gå till sjöss, alla blir glada!
Det blir nog värre
kan jag tro min herre
det som kom fram, blev en arm-ada






























Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-28 14:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
En riktig Göteborgare! P.S.
Har du läst min om sommartid?
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt