Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp!

En diktator hos de besatta
spar vart skämt om honom som in dratta
tar han in nå´t mer
absolut så ju sker
de som skämten skrev och författa...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-28 18:30



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig limerick
2014-03-30

  Lars Hedlin
Just så...
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt