Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningslyrik

Jag ritade i sanden
ett kärleksbrev
gruskornen gav plats
till skön romantik
verserna flöt på
under vita moln
mina känslor till dig
i en gryningslyrik

Jag läste poemet
vid stjärnornas svall
en inre beröring
under ljus himmel
jag bar dina minnen
orden så vackra
de följde min färd
från stadens vimmel

Jag stod där i vinden
och kände din närhet
orden jag ritade
blev nätternas skrik
framtiden andades
kärlek och lust
mina känslor till dig
i en gryningslyrik

Jag vandrade bort
med månens nyanser
och sökte ditt svar
på framtidens frågor
din skugga blev verklig
i stundens hetta
min gryningslyrik
bar kärlekens lågor




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 657 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-28 21:59



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fantastiskt fin text!
2014-03-30

  ResenärGenomLivet VIP
Gryningskänslor...vackert...
2014-03-30

  Eva Helene VIP
Mjukt och skönt klingar dina vackra ord.
2014-03-29

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint ;)
2014-03-29

  anits VIP
Så vackert och stämningsfullt skaldat, sparas!
2014-03-29

    ej medlem längre
Underbar, den sparar jag..
2014-03-29

  Marianne Räf

Fick en känsla av dröm,
då jag läste denna dikt.
Mkt bra!

2014-03-29

  Gisela Nordell
fin stämning i dessa rader
2014-03-28

  Bo Himmelsbåge
Stämningsfull bild!

Vacker, sensuell dikt, i Kärlekens flammande tecken!
2014-03-28

    ej medlem längre
Underbar dikt denna om kärlek i gryningen
2014-03-28

    ej medlem längre
Det är mycket lätt att tycka om din underbara dikt.
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO