Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÄLSKAR HÄNGBJÖRKAR. Foto från Google.


NU I SOMMAR

Känner alltid en varm längtan
när sommaren kommer.
Längtar efter värmen och en
längtan att alla sommar
drömmar hinner slå in innan
sommaren tar slut.
Gröna sommarängar med en
och annan geting hör sommaren
till.
Musöron i min kära hängbjörk
i Sevalla står och tittar på björken.
Tar fram mitt block och penna
skriver en dikt om SOMMARNATT.
Tänker på barndoms björken vid
grinden i Finland.
Dikten som aldrig blev skrivet vid
mina barndoms sommardagar.
När den blev klar var jag nöjd
och glad att den blev den bästa
dikten som jag skrivit.
Den kommer jag att skriva på
datorn en vacker sommardag.
MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-29 11:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina fina ord väcker vårlängtan
2014-03-29

  Bibbi VIP
Smittande längtan och glädje i Ditt sätt att skriva!
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos