Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon är äppelträdet
under solregnet
där de ystra molnen
ropar på norrsken
Hon är poesins kraft
när äpplet faller
och orden briljerar
hårda som en sten

Hon är regnbågen
i en sekund av evigheten
där vi trampar runt
och söker efter lycka
Hon är kärlekens terapeut
under regnbågens ljus
med sin varma stämma
vill hon känslorna smycka

Hon är höstlövens palett
nattens ljussken
den enslige vandrarens
väg att söka tröst
Hon är kärlekens styrka
när den har ebba ut
på ett löv i framtiden
får de svaga en röst

Hon är svalan i det blå
när den svävar fritt
och den som söker frihet
i den slutna världen
hon är den vita gudinnan
som vill själarna väl
och vinden så följsam
på den ensliga färden




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 1312 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-03-29 21:15



Bookmark and Share


  WyS VIP
Hon är ljuvlig!
2014-04-06

    Mirm
så mjukt, så fint
2014-04-06

  Anya VIP
Vackert med en fin rytm. Tänker mig "hon" som Gud....jaa så tänker jag.
2014-04-03

  Ninananonia VIP
Så vacker är denna hon :)
2014-04-02

  Gabrielle Laurèntzen
Underbar och målande är denna ljuvliga text!
2014-04-01

  Eva Helene VIP
Mjuka vackra ord som gör gott i mitt sinne!
2014-04-01

  Chawa VIP
Bara så vackert om hon..! Kärleken själv!
2014-03-31

  Linda CH VIP
Njuter av denna vackra text!
2014-03-31

  Bo Himmelsbåge
En underbar hyllning till diktens musa som bär oss under sina vingars beskydd o ger oss inspiration...!

Sparas i min sagoask!
2014-03-31

  Lärling
Mycket vackert!
2014-03-31

  anits VIP
En mycket fin text till en underbar bild.
2014-03-31

    Birgersdotter VIP
VACKER
2014-03-30

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin text till den vackra bilden...
2014-03-30

  louisegirl
Ljuvlig!
2014-03-30

    ej medlem längre
Jättefin..
2014-03-30

    ej medlem längre
En mycket vacker och kärleksfull text, blir särskilt imponerad av ditt sätt att rimma.
2014-03-30

  Angel of love
Alldeles underbart fin text.
2014-03-30

  Marianne Räf
Ett synnerligen fint porträtt.
Tycker speciellt om raden :
"på ett löv i framtiden"
Så snyggt!

2014-03-30

    ej medlem längre
Dina vackra ord förtrollar.
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO