Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flyga


Hon har slutat bry sig,
om vinfläckarna på mattan,
om den obäddade sängen,
om dig.

Numera sitter hon ute,
ser på vårens ankomst,
väntar på att livet ska gå förbi.

Hon ser fåglar som bygger bon,
och undrar när det är hennes tur,
att flyga.

Hon andas in värmen,
väntar på att den ska tina hennes tår.

Jag tror att hon förstår,
att för hennes eget bästa bör hon hämta saltet.
För snart kommer du igen,
och nya glas ska krossas.




Fri vers av Tekla F.
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-30 00:05



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Gillar sååååååå mycket!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.