Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valets rum



Mitt emellan nu och nu öppnas ett rum. Alla känner det inte. Kanske många inte alls reflekterar över dess existens. I detta rum sker alla valen. Här bestämmer du hur nästa stund ska gestaltas. Detta rum är rummet för ansvarigheten. Här väljer du att blunda eller se med öppna ögon. Här väljer du att vända dig till eller ifrån. Här väljer du att älska. Eller att hålla din rädsla kvar.

Det finns en utsikt i valets rum. Om du står riktigt stilla där och låter blicken vandra kan du se miltals bort. Och du kan se tiden dansa över vidderna. Sedan gör du ditt val.







Prosa (100-ordare) av Hannadraken
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-30 17:54



Bookmark and Share


  walborg
Fin text om behovet av besinning och samling för att kunna se klart och välja rätt.
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken