Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borderline




och som jag vill röra dig
i ljuset genom fönster skuggar du silhuett
så vacker så vacker så underbar

flygande blicker över axlar
jag vill bara vill vara du




Övriga genrer av meeoorw
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-03-23 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw