Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tonårshjärtas förtjusning

du viskade i en film
sanningar och lögner
till ett tonårshjärtas förtjusning

dansades på ett tågspår
sommaren hade äntligen anlänt
sävast har aldrig varit så vackert
som när vi hastigt lämnade det

tidningarna vi läste
skivorna vi lyssnade på
sanningar och lögner
allt som behövdes för att glömma

allt man gjorde för att slippa se
det fanns en magi något längre bort
men det svarta fanns alltid kvar
varje gång man närmade sig verandan

tidningarna vi läste
skivorna vi lyssnade på
sanningar och lögner
till ett tonårshjärtas förtjusning




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-31 00:41



Bookmark and Share


  Stjärnöga
så vackert
du skriver..
borde
tonsättas..
2014-05-04

  Tess74
Jag fullkomligt älskar dina texter! Ljuva ungdom. Får upp massa bilder från min tonårstid
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike