Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sårades




Barnet skrattar med snöängeln
som formar den tid som samlats
där i snön
(visste du att en flingas daltid
från himlen tills den nuddar mark
är tio minuter?)

Jag gråter med imman
som formar den tid som samlats
där på min spegel
(visste du att en människas tårtid
från ögat nedför kindens tysta kulle
är tio sekunder?)

Vet du om att tidens ande
är tidlös?

Om dig kan jag
inget här teckna




Fri vers av J-M
Läst 695 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2014-03-31 15:11



Bookmark and Share


  Kozo
Så sorgligt vackert...
2014-03-31

    Jim Friberg VIP
Ingen skriver bättre om tid än du.
2014-03-31

  cilax VIP
det är fint
2014-03-31

  Nanna X
Vilken skön stil, och vilket personligt sätt att använda fakta!
2014-03-31

  Ed Martini
Beautiful and full of living...
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M