Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och blev till en hög med damm

men förändring betyder inte nödvändigtvis
förbättring
och vi föll
och medan vi var i luften så
åldrades vi
blev gamla
rynkiga, vita
skröpliga

vi föll tills det hade slutat pirra i magen

och vi var skröpliga
och vi började tro att vi
aldrig skulle nå marken

men det gjorde vi.




Fri vers av galjonsfigur
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-03-23 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur