Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träff på stan

 

Bland ansiktslösa

skymtar du förbi

på stadens gågata

en kort glimt, en déjà vu

 

En doft av din hud 

passerar mig

Låten du visslar på

minns jag från igår

 

Inser besviket att

det är inte dig jag ser

känner

eller hör

 

Det är sorgens fågel

som byggt sitt näste

i mitt mellangärde

som gör sig påmind

 

Jag skyndar mig in i 

den lyxiga butiken

med handväskor och skor

Andas häftigt och sväljer 

den hårda klumpen i halsen

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-04-01 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra, fint skildrat.
2014-04-06

  Lena Själsöga Keijser
med hjärtiakttagelse
skildrar du detta

ett skeende
vi alla kanske befinner oss i

och då

du berör
2014-04-05

  träsnidaren
Fantastiskt!
2014-04-03

  ULJO
Berörs av din text
2014-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbig känsla som du beskriver suveränt...
2014-04-02

  Anya VIP
Jaa visst är det konstigt vad en kort frekvens av en låt eller doft t ex kan få en att resa i sitt inre. Bra fångar här.
2014-04-02

  Eva Helene VIP
Smärtsam känsla som många, en del mer än andra, kan känna igen sig i. Vackert och berörande skriver du!
2014-04-02

  Anita Westin
På gränsen. Det är det som gör den här! Bra!
2014-04-01

  Per "Läsaren" Sörqvist
Fängslande.
2014-04-01

  Änglaögon
Smärtsamt vackert.
2014-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra beskrivning.
2014-04-01

  louisegirl
Känslosamt
och fint skrivet!

2014-04-01

  the apache kid VIP
Lysande!
2014-04-01

  Palett
Bra text om känslor !
2014-04-01

  Densen VIP
ÄKTA! ..som du alltid brukar skriva;)

Fint!! Eller ja, du förstår min tanke;)
2014-04-01

  walborg
Fantastisk kortnovell på några få rader
2014-04-01

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP