Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på det



De hängdes upp och ner
stenades, slogs ner
skars, halshöggs
kokades levande

Skulle de följa...
skulle de välja....
att dö
för en lögn?




Fri vers av vildvin
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-01 12:35



Bookmark and Share


  Anita Westin
Hade de något val? Oftast har man väl inte det. Den här ger mig rysningar.
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin