Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna går.

Jag är bilen som kör med dimljus en mörk vinternatt,
Fågeln som flyger för lågt i stadens ljus.
Jag är regnet som gör dig så besviken,
Åskan som skrämmer dig så.

En dag ändrades allt.

Jag körde runt med helljus,
Flög på öppna fält.
Jag var sommarregnet som uppfriskar,
Solen som sken på blå himmel.

Dagarna gick och allt blev som förr.

Återigen svagt ljus på en mörk väg,
-en lek med döden.
Flyger så lågt jag kan,
-ett hopp om att synas.
Ännu en gång är jag regnet,
-bara du känner något för mig.
Jag är åskan,
-skrämmande men ofarlig.




Fri vers av Cija
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-03-23 19:30



Bookmark and Share


  Sebastian_
Jo, livet går upp och ner.. men tur de. snyggt skrivet!
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija