Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt ur minnet.


Svaret

 

 

En liten flicka fick gå i
söndags-skolan, 
trots att hennes föräldrar
inte trodde på Gud.

Så närmade sig sommarfesten,
som alltid brukade hållas ute i
det fria. Varje kväll bad flickan
till Gud att det skulle vara fint
väder, men när söndagen kom
och hon tittade ut,
så öste regnet ner.

"Där ser du", sa föräldrarna.
"Även om det finns en Gud,
så svarar han inte på bön"!

"Det gjorde han väl visst det",
svarade flickan.


"Han sa nej"!!!

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2014-04-02 17:53



Bookmark and Share


  Federico Romano
Den var rolig..
2014-04-10

  Ljusletaren
Gulligt svar med eftertanke/ kram
2014-04-08

  aol
jättefint skrivet och så berörande,
2014-04-07

  Eva Helene VIP
Fint förmedlat, blir glad att läsa detta!
2014-04-07

  Rozsi.kovacs

En helt fantastisk text
2014-04-07

  Lärling
Underbar trosvisshet att Gud hör bön!
2014-04-07

    ej medlem längre
Underbara spontana barn och text!
2014-04-07

  Linda CH VIP
Vilken härligt förslagen och övertygad flicka din fina text berättar om.
2014-04-07

    ej medlem längre
En riktigt trevlig liten sak!
2014-04-04

  Lars Hedlin
JA bra där ..bra framfört också!
2014-04-04

  Anya VIP
En av dina bästa texter tycker jag. En kompakt text där handlingen förs fram på ett bra sätt.
2014-04-03

    Dan Myrbeck
Logiskt.
2014-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Dessa underbara ungar!
2014-04-03

  Alva Johnsson VIP

Hon hade fått gåvan att se det positiva,
även om hon inte blev hörd i sin bön.
Fint.
2014-04-03

  anits VIP
Barn är härliga och naturliga.
2014-04-03

    Ken Cassel
En smart tjej, vännen

Bra :)

Kramar..
2014-04-03

  Palett
Fin text om ett barns reflekterande svar.
2014-04-02

  Ninananonia VIP
Klok liten tjej :)
2014-04-02

  louisegirl
Härliga ungar!
2014-04-02

    ej medlem längre
Rar historia med rolig knorr på slutet.
2014-04-02

  Bibbi VIP
Kul:-)
2014-04-02

  walborg
Suveränt och insiktsfullt!
2014-04-02

  Bo Himmelsbåge
Jaa... Guds vilja är inte alltid detsamma som vår vilja...!

Fyndig o trosviss flicka!

Fint o roligt skrivet!
2014-04-02

  Chawa VIP
Ske Guds vilja..! Kvicktänkt flicka! :)
2014-04-02

  ULJO
Härligt med barn
2014-04-02

    ej medlem längre
Himlen visste..
2014-04-02

  Rise Little One
Man lär sig alltid något från barnens mun ;)
2014-04-02

    ej medlem längre
Barn blir sällan svarslösa. Hon visste att tro trots motgången.
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP