Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läses nerifrån och upp!


trapphaiku

                   

                     upp till slutsteget

                för att orka vidare 

             måste lyfta knä

 

         då kom segheten:

     konditionen helt ok

sprang uppför halva




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-02 10:13



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Kul form! Man ser dessutom hur knät verkligen gör ett lyft i mitten...

De läser väl så i Nippon? Kunde inte låta bli att gå uppifrån och ner sedan, som test för ovanlighetens skull ;-) Funkade fint då också.
2014-04-02

  Arja Söderfeldt
Rolig rörelse i dikten.
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X