Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Hilda von Färsen




Så var det då Hilda von Färsen,
ur psalmbok hon sjöng sista versen.
Sen salig hon blev,
ur bänkrad hon klev,
tog nattvard med hel-halvan tersen.



EM/2014-04-02




Fri vers (Fri form) av Madjori
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-02 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori