Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev väl.

Det finns något jag vill uttrycka -
vill hitta en adekvat symbol för.
Du är det närmsta jag kommit lycka.
Kärlek, vänskap, trygghet.
Du är det närmsta jag kommit mig själv.

Det finns något jag borde säga -
men inte kan formulera.
Du går och allt jag har kvar är ett minne.
Av kärlek, vänskap, trygghet.
Jag lämnade dig för att hitta mig själv.

Du leker kurragömma i min framtidsvision.
Vi är redan döda.
Jag lärde mig aldrig de rätta orden
trots att du visade mig begreppet.




Fri vers (Fri form) av södernatt
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-02 22:05



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

södernatt