Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuuubadiwing #1

Alltingliv = 0
jag har ett antikollo som väger mer än fem gram kilo
jag har en fländel som kväker om barmhärtighet
men jag vill inte ge den det.
Jag är en ängel

Men innan allt detta
gick en människa genom fängelset.
Han kom ut med en hund i baken
och polisen på sin sida
varje gång han spelade poker med höga odds.

Hårdrock baby det är mårdrock

jag har tappat takten




Bunden vers (Hexameter) av Kurtz
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-04 02:54



Bookmark and Share


  MMo
http://open.spotify.com/track/5HyK3ZDQkhjlnSMDMTy0vl

2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz