Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni kan inget ju, Tre Världskrig på 100 år men Sverige har noll krig 200 år, pilutta er andra!


Kläder efter väder Ukraina

Militärer ta upp en spade,hammare, spikar, flyg in flyktingar i transportplan
Fattiga byar flygs över, Coca cola fabriker pumpar vatten så hela bygder dricker Kokainextrakt istället för vatten och i Bryssel
Där sitter folk i slips med sargade hängbukar
Vaggade av kapitalismen och självaste Gud som verkar vilja göda dem tills Satan Får stoppa gaffeln i röven på Svinen!

Vi Vill slänga ut de utkastade omkring flyttade och redan trötta utvandrarna, säga skicka hem dem,skicka hem dem skicka hem!
Jag har fortfarande inte förstått att vi kan ha så många stillastående fabriker, gamla lagerlokaler tomma när det finns folk som behöver hjälp, och varför inte vi kan sluta gråta över "invandrare kommer hit å ställer till" "de tar våra jobb"
Ska du verkligen ha ett jobb om de väljer en som inte kan svenska ordentligt före dig!
Men vi kan ju inte ta hand om alla!
Kanske kanske inte, kika på Tokyo, de har ju fler invånare i den Staden än vad vi har i hela Landet-

Sverige för fan vi har ju knappt börjat bygga på höjden och ett av resultaten är så Svenskt det bara kan bli. The Turning Torso.
Vilket slående,enastående monument!
Klassen nu ska fröken ta med er på Studiebesök
Har ni Skådat? Det här bygger pamparna när det finns folk som sover på gatan!
Det är en påminnelse en ståtlig sådan som reflekterar vårat agerande i Andra Världskriget.
Här vänder vi kappan efter vinden oftare än Putin byter björn att rida på! Det ska gudarna veta!

Hur vi kanske ska agera mellan U.s.a och Ryssland. Hörru! Reinfeldt,hörru! vi kanske kan kirra gratis järnväg mellan Moskva och Oslo bara vi frågar Putin snällt eller Usa om lov att förbereda en Järnväg att sno guld på! kanske att Stockholm - Vasa blir som Dover calais och får en sång efter Städerna!
Eller ska vi med kulturarvet




Fri vers av Spiritualis pastor puer
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-15 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer