Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decidere Att Välja

När vi satt rapade utanför lyxhottellet sa min vän; alla val i livet är politik!
Hur då sa jag?

Jo vi valde att störa hotellet för att det är kul, innan valde vi att köpa cocacola och öl, så vi kunde rapa!

Skulle säga att politik är konsekvensen av ditt handlande.

Du menar att det är därför hotellägaren, vår borgmästare står bakom dig och skriker åt oss att gå här ifrån?

Exakt och eftersom han har ett hagelgäver så väljer vi att gå.
Det kallas politisk överlevnad!

Jag förstår, vi går härifrån för att kunna fortsätta välja till nästa gång




Prosa (100-ordare) av Federico Romano
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-05 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lyxhottellet

här ifrån

hagelgäver

check it!
2014-04-12

  Lars Hedlin
Många vägar finns att välja ....
2014-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Bra text att fundera på...vad är politik???
2014-04-05

  Angel of love
Denna text blir nog toppplacerad.
Jätte bra!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano