Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2006-03-21


Fader vår - repris

 

Den välkände fängelseprästen, författaren
och jazzpianisten Lars Åke Lundberg
berättade att han hela sin barndom trodde
att våren var gud.

Han hade flitigt läst sin Fader Vår.




Prosa av Fredrik P. VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-05 21:55



Bookmark and Share


  aol
ler ja så fint och sant,
2014-04-07

  walborg
Ingen dålig gudsbild
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP