Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkra vårtecken

Asfaltregnet

Hur det doftar

Av vårens hemligheter

Av förväntan

Av lust

 

Folkhavet

Hur det vållar

Kaos efter fotbollsmatchen

Ignorerar uppsluppet

Bilköer

 

Bruksorten

Hur den sorlar

Långt från huliganer

Stenugnsbakad pizza

Idag oavgjort




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-06 00:16



Bookmark and Share


  Kim VIP
Oavgjort! Ja det låter lite demokratiskt i mina öron… :)
2014-04-06

    tramp
Jag har sett en granne !
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP