Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(omskrivning)

Och du
sa

"Älskling, jag är så ful".

Där jag stod;
såg stjärnor och satelliter och farkoster i rymdens avlägsna hörn
tills världen inte kunde sluta snurra
under fötterna och jag
tänkte att
det finns ingen som kunde få världen att gå under snabbare


Ville vara en del av
vår historia

men
det fanns ingen




Fri vers (Fri form) av onomatopoetisk
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-06 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onomatopoetisk
onomatopoetisk