Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden

inväntar
nästa dag
räknar andetagen

Att Hålla Ut

hur det
brister
brinner inuti

Hur Klockorna Rör Sig Vidare
framåt, bortåt

Hur Himlen Brinner Upp




Fri vers (Fri form) av onomatopoetisk
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-14 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onomatopoetisk
onomatopoetisk