Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans tankar





Solnedgång i dimma,
mörkret åter här.
Neonljus på tapeten,
speglar atmosfär.

Vårens tysta längtan,
spirar varje knopp.
Uti solens värme,
lustfylld utav hopp.

Blommans sköna fägring,
doften av syrén.
Konvaljens lilla klocka,
manna i allén.

Solnedgång i dimma,
våren snart är här.
Såpbubblan som stiger,
fylld av vårbegär.

Stilla går nu natten,
andas våren in.
Hälsad vare morgon,
solsken uti sinn.





ME/2014-04-07











Fri vers (Fri form) av Madjori
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-07 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori