Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nobelt är att vila

nobelt är att vila

i egen aska

nobelt är att älska

det som rör sig

 

kvällen vrängde

sina aviga ord

i strupens

blixtrande motkultur

 

en slöjad saz lyfte mörkret

dröjande vid

sina fingrars möjlighet

vid murars räckor

 

nobelt är att vika

intentioner bland lakan

att inte vara segerrik

när det blåser




Fri vers av andrasidan
Läst 131 gånger
Publicerad 2014-04-07 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan